تحولات آمریکا| کرونا کارزار‌های انتخاباتی در آمریکا را مختل می‌کند

15:03 - 22 اسفند 1398
کد خبر: ۶۰۵۳۰۱
شیوع گسترده کرونا در آمریکا در میانه داغ شدن تنور رقابت های انتخابات ریاست جمهوری در این کشور خبر ناخوشایندی برای کارزارهای انتخاباتی محسوب می شود.
تحولات آمریکا| کرونا کارزار‌های انتخاباتی در آمریکا را مختل می‌کندبه گزارش گروه بین الملل ؛ رقابت‌های درون حزبی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و کارزار‌های انتخاباتی در این کشور با افزایش شمار مبتلایان به «کووید-۱۹» در این کشور تحت الشعاع اقدامات بهداشتی و پزشکی برای مقابله با این بحران قرار گرفته اند.

همانطور که گفته شد بازار رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا از هفته پیش و برگزاری رقابت‌های درون حزبی «سه شنبه بزرگ» گرم‌تر شد، این در حالی است که مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا از بدتر شدن شیوع کرونا در این کشور خبر می‌دهد.

نخست به بررسی نظرسنجی‌های انتخاباتی که در ساعات گذشته در آمریکا انجام شد می‌پردازیم. نظرسنجی مشترک «اکونومیست» و «یو گاو» که روز گذشته منتشر شد، نشان می‌دهد، شانس پیروزی «جو بایدن»، معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا که از سه شنبه بزرگ بر نوار پیروزی‌ها در حرکت است، در برابر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور فعلی این کشور در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا ۴۷ به ۴۳ درصد است.

ضمن این که «برنی سندرز»، سناتور «ورمونت» نیز براساس این نظرسنجی با اختلاف ۴ درصد از ترامپ پیشی گرفته است.

البته نظرسنجی دانشگاه «فلوریدا آتلانتیک» از پیروزی ترامپ بر دو رقیب عمده دموکرات خود در ایالت «فلوریدا» خبر می‌دهد.

از سوی دیگر نظرسنجی‌ها در مورد شرایط نامزد‌های حزب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور نشان می‌دهد که بایدن پس از کسب پیروزی در رقابت‌های درون حزبی اخیر موقعیت خود را به خوبی تثبیت کرده است. براساس نظرسنجی اکونومیست و یوگاو و «رویترز» و «ایپسوس» در روز‌های گذشته بایدن توانسته است اختلاف خود را با همقطارانش به ۱۵ و ۲۱ درصد برساند.
 

ضمن این که نظرسنجی مربوط به نتایح رقابت‌های درون حزبی نیز از پیشتازی بایدن حکایت دارند.

رقابت‌های درون حزبی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و کارزار‌های انتخاباتی در این کشور در حالی پیش می‌روند که شیوع گسترده ویروس کووید-۱۹ زنگ خطر را در این کشور به صدا درآورده است.

۴۰ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا موارد ابتلا به این ویروس را گزارش کرده اند. این امر سبب شد تا فرماندار «کالیفرنیا»، پر جمعیت‌ترین ایالت آمریکا گفت: «برای مقابله با شیوع ویروس کرونا تجمعات بالاتر از ۲۵۰ نفر تا پایان ماه مارس ممنوع است.»

از این رو نمی‌توان تایر این بحران را بر انتخابات پیش روی آمریکا نادیده گرفت.

سرعت یافتن شیوع بیماری کرونا در آمریکا که تاکنون ۳۸ نفر را به کام مرگ فرستاده و ۱۳۳۶ نفر را مبتلا کرده، سبب اتخاذ تصمیمات متعددی برای مقابله با این بحران در آمریکا شد.

این تصمیمات در حالی اتخاذ می‌شوند که ترامپ پیشتر شیوع ویروس کرونا را در این کشور کم خطر می‌دانست. اما دولت آمریکا اکنون اقدام به تعلیق یک ماهه سفر‌ها از اروپا به آمریکا و ممنوعیت ۶۰ روزه سفر اعضای پنتاگون به کشور‌های کرونایی کرد.

هفته گذشته اعضای جمهوریخواه کنگره در جلسه‌ای که در پشت در‌های بسته در کاخ سفید برگزار شده بود گزارشی دریافت کردند که به گفته یک مقام پیشین کاخ سفید احتمال زیادی وجود دارد که بیشتر مردم در آمریکا در نهایت در معرض ویروس کرونا قرار بگیرند.

این ارزیابی از سوی یک مقام اسبق سازمان بهداشت و درمان کاخ سفید صورت گرفته که می‌گوید اکثر شهروندان آمریکایی به این ویروس آلوده شده و یا بیمار می‌شوند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *